Back

PROVIMET ONLINE LANGUAGECERT

LanguageCert ofron të gjitha metodat moderne të dhënies së provimit. Ne ofrojmë provime ose në një kompjuter, ose në formatin më tradicional me laps dhe letër. Përndryshe, kandidatët mund të marrin provimin e tyre nga pothuajse çdo vend. Një kompjuter, një ueb-kamerë dhe lidhje interneti është gjithçka që u nevojitet për të dhënë provimin online dhe për të vërtetuar njohuritë e tyre të gjuhës angleze.

Provimet e ofruara përmes LanguageCert Online:

LanguageCert International ESOL Provimet me shkrim dhe të folur B1, B2, C1, C2

Testi LanguageCert i Anglishtes (LTE) Dëgjimi dhe Leximi A1-C2

LanguageCert USAL esPro Dëgjim dhe Lexim A1-C2

Provimet në internet për shkollat ​​​​e gjuhës dhe mësuesit Provimet në internet

Për kandidatët:

Prezantimi i teknologjisë së fundit të provimeve për studentët tuaj

Provimet në internet LanguageCert me mbikëqyrje të drejtpërdrejtë mundësohen nga teknologjia fituese e çmimeve e zhvilluar nga PeopleCert, kompania jonë mëmë. Jepuni studentëve tuaj mundësinë që të marrin provimet e tyre nga komoditeti i shtëpisë ose zyrës së tyre, duke përdorur softuerin tonë të sigurt dhe një kamerë në internet që lejojnë mbikëqyrjen e duhur nga Vëzhguesit Online të trajnuar me profesionalizëm.

 

Provime të sigurta dhe të besueshme

 

  • Secili kandidat ka një Vëzhgues Online të caktuar që siguron që provimi të jepet sipas standardeve më të rrepta, duke siguruar vlerën e lartë të kualifikimit të marrë.
  • I njëjti certifikim me cilësi të lartë: i njëjti provim, e njëjta certifikatë, e njëjta njohje si me provimet e bazuara në letër
  • Teknologji fituese e çmimeve
  • Ne përdorim softuer të sigurt të zhvilluar duke pasur parasysh përvojën e kandidatit, që kërkon vetëm një kompjuter, kamerë në internet, kufje/mikrofon dhe lidhje interneti
  • Dalloni nga konkurrenca juaj
  • Plotësoni ofertën tuaj të mësimit në distancë me një zgjidhje certifikimi
  • Ofroni provime edhe për një kandidat të vetëm, në çdo kohë
  • Përfitoni nga kostot minimale të administrimit dhe fleksibiliteti maksimal
  • Jepuni kandidatëve tuaj zgjedhjen për t’i përshtatur provimet e tyre në orarin e tyre të ngjeshur
  • Merrni rezultatet e provimit në 3 ditë pune

Si të regjistroni studentët për provimet në internet LanguageCert?

Qendrat e testimit të miratuara nga LanguageCert mund të blejnë kupona provimi për studentët e tyre përmes PASAPORT. Për t’u bërë një Qendër Testimi na kontaktoni. Shkollat ​​dhe mësuesit e gjuhës mund të rezervojnë provimet online në languagecert.org.

 

LIRIA E PROVIMIT

Merr certifikatën në çdo kohë, kudo

Pavarësisht nëse ndiheni më rehat duke marrë provimin nga shtëpia juaj ose do të kishte më shumë kuptim ta përshtatni atë në ditën tuaj të ngarkuar dhe ta bëni atë në zyrë, zgjedhja e një provimi të kujdesshëm online mund të jetë zgjidhja ideale.

Përshtatur sipas orarit tuaj

Të qenit në gjendje të jepni provimin tuaj brenda 4 orësh pasi e keni rezervuar, si dhe të jeni në gjendje ta riplanifikoni lehtësisht, ju lejon të përqendroni energjinë tuaj në atë që ka më shumë rëndësi: përgatitjen për provimin tuaj.

Merrni kohën tuaj për t’u përgatitur

Ndiheni të stresuar për dhënien e provimit së shpejti? Provimet Online LanguageCert mund të merren në çdo kohë brenda 365 ditëve nga data e blerjes.

I sigurt dhe i besueshëm

Mbrojtësit Online të trajnuar me mjeshtëri të PeopleCert përdorin softuer të zotëruar dhe më të avancuar për t’ju udhëhequr gjatë procesit të provimit dhe për t’u siguruar që përvoja juaj të jetë e rehatshme, e sigurt dhe pa stres.

SHPËRNDAJE

SHPËRNDAJE

ARTIKUJ TË TJERË

 
Pershendetje