Back

The Spoken Exam ESOL

LanguageCert International ESOL (Speaking) – the ‘Spoken Exam’ LanguageCert International ESOL (Speaking) qualification is usually referred to as the ‘Spoken Exam’. Speaking Exam very enjoyable and fun to take, as candidates participate in a guided conversation with a LanguageCert Interlocutor (who

Lexo më shumë »

Written Exam ESOL

LanguageCert International ESOL (Listening, Reading, Writing) – the ‘Written Exam’ ESOL exam that includes listening, reading, writing qualification is called the ‘Written Exam’. The exam is interesting and enjoyable as candidates deal with language tasks from everyday life events, such

Lexo më shumë »

Guided Learning Hours

Hours needed to prepare for the LanguageCert International ESOL exam You will find below a list of estimated Guided Learning Hours (GLHs) per CEFR level. The term ‘Guided Learning Hours’ is defined as the hours of guided learning under the immediate guidance

Lexo më shumë »

About LanguageCert International ESOL

LanguageCert International ESOL is a set of English Language qualifications mapped to the CEFR, that have been designed and abide by the most rigorous quality and reliability standards. Learners choose the qualification level they feel ready to sit for and

Lexo më shumë »

MESUESJA E MUAJIT

Unë jam Kristiana, mësuese e gjuhës Gjermane tek platforma e parë online e mësimdhënies në Shqipëri “Sapientify”. Kam mbaruar studimet pranë Fakultetit të “Gjuhëve të Huaja”. Sa e lehtë apo e vështirë është për t’u mësuar gjermanishtja? Ndoshta ju

Lexo më shumë »

KURIOZITET

Si u bë ANGLISHTJA gjuha më e folur… Pesëqind vjet më parë, pesë deri në shtatë milionë njerëz flisnin anglisht, pothuajse të gjithë jetonin në ishujt britanikë. Tani, deri në 1.8 miliardë njerëz në të gjithë botën flasin anglisht. Si

Lexo më shumë »

Kinema-Showbiz

Njerëzit e famshëm që flasin më shumë se një gjuhë… Ju pëlqen të dëgjoni muzikën e tyre dhe t’i shikoni në filma dhe shfaqje televizive, por a e dini se anglishtja nuk është gjuha e vetme e disa prej njerëzve

Lexo më shumë »

FILMA-SERIALE

5 filma që do t’u ndihmojne të mësoni GJERMANISHT… Gjermanishtja është një nga gjuhët më të folura në vitet e fundit – qoftë për shkak të pranisë së madhe të Gjermanisë në BE, zgjerimit të shpejtë të bizneseve globale, apo

Lexo më shumë »