Back

Mëso gjuhë të huaja online,

shpejt dhe lehtë.

flag-button-round-250

anglisht

flag-button-round-250 (1)

gjermanisht

flag-round-250

italisht

Kursi i gjuhës, 100% online

Në platformën Sapientify zhvillohen klasa mësimore live për gjuhët anglisht, gjermanisht dhe italisht, për 3 nivele (A1, A2 – fillestar, B1, B2 – mesatar, C1 – i avancuar). 

Mësimdhënia bëhet me mësuese shqiptare të diplomuara me formate interaktive e të larmishme si libra elektronikë, audio, video, flashcards, komunikim direkt me mësuesen dhe praktikim i vazhdueshëm i gjuhës.

Për Individë

Sapientify ju ofron një mundësi të re si asnjëherë më parë: ndiqni kursin e gjuhës nga rehatia e shtëpisë tuaj dhe përvetësoni gjuhën që ju nevojitet shpejt dhe lehtë. Ofrojmë 3 alternativa të mësuari.

Mësim live (Grup / Individual)

Ju mund të ndiqni orët mësimore live në grup me 4-5 studentë tre herë në javë ose mund të bëni mësim individual vetëm me mësuesen në orare të vendosura nga ju.

Video Leksione

Ju mund të blini paketa me mësime të shpjeguara në video dhe të aksesoni videot mësimore kurdo dhe sa herë të dëshironi. Vizito faqen e videokurseve

Vlerësime nga studentët

Sapientify
5.0
Based on 17 reviews
powered by Facebook
Nevi Bicaku
Nevi Bicaku
2021-05-21T17:53:02+0000
Mesuese "Artiola" esht e mrekullushme ju Rekomandoj kujdo qe do te mesoj nje gjuh te huaj esht e mrekullushme 💥💥💥💥💥
Esmeralda Kalemi
Esmeralda Kalemi
2020-08-08T15:11:19+0000
Mesuese Sabe është e mrekullueshme te shpjegon aq mirë mësimin të përkushton koh kupton mungesat tona dhe na i shpjegon... kaq bukur më kaq mirësjellje..! të mësosh gjermanishten me të është kënaqësi e lumtur që të njoha❤ Rrespekte për ty dhe të gjithë stafin Sapientify!!!read more
BriKena Abazaj
BriKena Abazaj
2020-03-10T11:01:58+0000
Es ist eine gute Website Deutsch zu lernen
Blerta Guxha
Blerta Guxha
2020-03-04T11:28:50+0000
Katina eshte e mrekullueshme 😇 ja rekomandoj kujtdo qe do te mesoje gjermanisht! Mesim nga shtepia, sipas orareve te... tua dhe ne menyre shume te thjeshte. Ide shume e mire, pergezime👏read more
Xhesika Leka
Xhesika Leka
2019-12-04T18:48:14+0000
Kam perfunduar livellin A2 me Sapientify dhe e mbylla kete rrugetimin me mendimet me te mira persa i perket... mesimdhenies te ofruar nga mesuesja. Gjithmon shume te perpiket dhe te qarte ne gjithcka. Mesuese Tea e cila ka qen mesuesja ime me ka motivuar ne cdo seance dhe jam shume e kenaqur per cdo gje. Jua keshilloj te gjitheve atyre qe kan shume pak kohe dhe qe deshirojn te formohen me shume. Sapientify eshte nje zgjidhje shume e mire 👍read more
Ilirjan Gracaj
Ilirjan Gracaj
2019-09-11T18:18:18+0000
Ne radhe te pare pershendes stafin e Sapientify qene Momentin e pare pata me ta shume te prefekt dhe te sjellshem .... Me ben qe te vendosa filloja te mesoja gjuhen Gjermane qe kisha shumd deshire ta mesoja. Por nga ky stafe i mrekullushem une doja te vecoja , Mesuesen time Mikaela Avdia me pelqeu tek ajo gjermanishtja e saj . Shpjegimi i saj ne gjuhen gjermane eshte prefekt dhe shume e sjellshme me ne studentet dhe ndihmen madhe perkushtimi i Saj shpjegimi dhe korigjimet qe na bente gjate ores se mesimit dhe detyrat e shtepise na i kontrollonte dhe kerkesa e saje na korigjonte kur kushim gabim Z Mikahela per mua eshte nje Mesuese e mrekullushme dhe gjermanishtja qe kame arritur deri ketu eshte merita e saj . Flm Z Mikalela Respekt.read more
Daniel Mehmeti
Daniel Mehmeti
2019-09-11T16:46:09+0000
Platforme inovative qe te lehteson jeten dhe te ndihmon te zhvillosh veten ne gjuhe te huaja.Une ndjek kursin e gjuhes... gjermane prej 4 muajsh, pavarsisht se nuk kam vullnet te studioj kjo platforme me ka dhene mundesine te perparoj shume shpejt.Zysh Mikaela na meson me durim dhe pasion te pa pare me pare nga ana ime, pervec mesueses te klases se pare. :pJua a kam sygjeruar disa njerezve dhe do vazhdoj ta bej.read more
Alban Leonora
Alban Leonora
2019-09-02T16:42:42+0000
Pershendetje! Per te gjithë ata qe deshirojn ta ndjekin kursin Sapintify nje kurs mjaft i pershtatshem per te gjithë.... Mjafton nje or ne dit ku do qe ndodhemi ne mund te bejm kurs online me mesuese shum te afta dhe motivuese ne mesim po ashtu me cmime te volitshme!🙂read more
Lorena Dizdari
Lorena Dizdari
2019-08-20T15:09:43+0000
Do e sugjeroja sapientifity! nese doni te jeni te sukseshem ne mesimin e nje gjuhe te huaj,nga shtepia apo kudo ku... ndodheni.ju falenderoj per kete mundesi,per korrektesine qe tregoni,dhe per zysh Anen jo vetem per mesimdhenien,por edhe per motivimin qe na jep çdo here!❤🙏😍read more
Pranvera Rrapushi
Pranvera Rrapushi
2019-08-19T06:11:06+0000
Pershendetje! Do tja rekomandoja te gjithe atyre qe duan te praktikojne anglishten me metoden bashkohore qe Sapientify... ofron! Nje mundesi shume e mire per te gjithe NE qe kemi kohe e kufizuar dhe nepermjet kursit online, ne mund te punojme kudo, panvarisht vendodhjes! Nje vleresim maksimal per zysh Anna, qe na e ka bere kaq te kendshem kete kurs, eshte vertet motivuese dhe e afte njekohesisht! E sigurt qe me kete mesuese, do te zhvilloj edhe nivelin tjeter 😁 Ah nje mundesi gjithashtu per miq te rinj, jemi bere nje ekip intersant dhe shume i kendshem me njeri tjetrin! 🙌🏻read more
Elda Vini
Elda Vini
2019-08-14T12:26:32+0000
Sapientify platforma risi e mesimdhenies ne Shqiperi,ku pervec komoditetit te perfitimit te mesimit dallon dhe... angazhimi maksimal i stafit drejtues per te investuar ne trajnimin dhe perditesimin e vazhdueshem te stafit me metodat me bashkohore.Personalisht e kam jetuar si nje pervoje te vecante dhe shume frytdhenese.Do ta rekomandoja me plot gojen.read more
Andion Menaj
Andion Menaj
2019-07-29T14:04:49+0000
Përshëndetje ju sygjeroj të ndiqni këtë kurs shum staf perfekt dhe një mundësi e mir për këdo që do të mësoj një gju të... huaj mund ta mësoni kudo që ndodheni pa pasur nevoj të shkoni në një shkoll qoft dhe nga telefoni juaj thankoyread more
Majlinda Collaku
Majlinda Collaku
2019-07-12T19:41:58+0000
Zysh Mikaela Avdia mesimdhenia jote me pelq shume , gjermanishtja jote eshte e perkryer , studentet qe mbarojne kursin... me ju jan sigurisht sh te pergatitur sepse gjate seancen ju beni edhe tekstin e mesimin edhe audiot i degjojme ne seance por dhe detyrat e shpise i themi dhe studentet i korigjojne gabimet gjate seances , thjesht je perfekte danke ❤😊read more
Next Reviews

Për Biznese

Investoni në stafin tuaj duke i pajisur me gjuhën që u nevojitet për ta çuar biznesin apo organizatën tuaj në nivelin e ëndërruar. Sapientify krijon programe studimi sipas nevojave të biznesit tuaj, duke matur ecurinë e punonjësve në kohë reale.

Mësim live ose Video Leksione

Stafi juaj mund të ndjekë kursin e gjuhës online në grupe të vogla ose duke ndjekur paketa me video shpjeguese për mësime dhe tema të ndryshme. Sapientify ofron gjithashtu krijim video leksonesh apo program specifik mësimdhënie online për stafin apo punonjësit tuaj.

Mësimdhënie në zyrat e biznesit

Për të qenë sa më pranë jush, Sapientify ofron mësimdhënie në zyrat e biznesit tuaj nga mësueset tona. Mësimi mund të ofrohet edhe në format “blended”, në zyrë dhe nëpërmjet platformës tonë online.

Mësueset tona

Sapientify ofron mësimdhënie efektive nga mësueset tona shqiptare, të diplomuara me mesatare të lartë dhe të trajnuara për mësimdhënie online.

Mësueset tona arrijnë të krijojnë marrëdhënie pozitive dhe të qëndrueshme me studentët, duke i mirëkuptuar dhe asistuar në çdo etapë të mësimit; ofrojnë mësim duke përdorur metodat më të fundit të teknologjisë në fushën e edukimit dhe arrijnë të zhvillojnë mësimdhënie të suksesshme, 100% online.

7
Pyetje të shpeshta

Merr përgjigjen e pyetjeve te tua

LanguageCert International ESOL is a set of English Language qualifications mapped to the CEFR, that have been designed and abide by the most rigorous quality and reliability standards.

These exams are intended for non-native English speakers worldwide who need to provide documented evidence of their English language level for study, employment or leisure purposes. Written (Listening, Reading, Writing) and Spoken (Speaking) exams can be taken independently of each other.

You can either book an online exam through an accredited test center and choose the day and time when you want to have the exam, or have the paper/computer- based version by going to the test center at the time and date scheduled by them. You can find more helpful information and guidance here

The PeopleCert ESOL varies from one country to the other, also from one level to the other. Please contact your nearest Test Centre for information on test fees.

LanguageCert International ESOL is a well-structured exam. If you feel confident on the level you need to take the exam, then it will be easier for you. On the other hand, if you find it difficult after a quick glance, you might need some extra preparation or instructions. We are more than happy to assist you with the process being it for the writing-reading-listening section, or the speaking part. Feel free to contact us via email or social media!

You can receive a grade of High Pass, Pass or Fail.
a. Pass Mark for the Written exam: at least 50% overall in all sections. No thresholds or limitations per section.
b. Pass Mark for the Spoken exam: 50%. A High pass is awarded to candidates with and overall score of 66% or more.

Exam duration varies depending on the level and also the way you choose to take it, being it online or at your nearest Test Center.

You are not required to complete any course in order to take the LanguageCert International ESOL exams. If you feel confident about your English language level, you can sit for the exams straight away. It is, however, recommended that you undertake a short course that explains the different exam tasks. All our LanguageCert Approved Test Centres offer courses which prepare candidates for our exams. We are more than happy to assist you with the process being it for the writing-reading-listening section, or the speaking part. Feel free to contact us via email or social media!

LanguageCert International ESOL qualifications assess English language proficiency, not whether you are familiar with a specific exam format. Any English course book can be used.

LanguageCert ESOL exams are widely recognised. To find out which countries recognise LanguageCert International ESOL qualifications click here

All levels of the LanguageCert International ESOL exams are mapped to the levels of the CEFR. The Common European Framework of Reference (CEFR) is a guideline used to assess and describe foreign language proficiency across Europe and, increasingly, worldwide. The six CEFR levels are widely accepted as the European and global standard for evaluating an individual’s language proficiency.

If you take the online exam your e-certificate will be uploaded in your LanguageCert profile within 3 business days. If you chose to sit for your exam the results are released 10 business days after you sit your exam, in your LanguageCert profile. The hard-copy certificate will be sent a week after the release of the results.

There is no expiration date for the certificate, differently from many other international exams. That means that is enough to pass both written and spoken exams and you will be certified for life in the English language.

24000
Orë Mësimore
60
Mësues të trajnuar
2240
Studentë të regjistruar
215
Programe të realizuara
Pershendetje