Back

Frequently Asked Questions

Answer all of your questions

Mjafton te njoftosh se ne cfare orari e do mesimin apo do qe te marresh video kursin qe ta shikosh sa here qe deshiron kur ke kohe te lire dhe me te tjerat merremi ne.

Zyra jone ndodhet ne Tirane, por mesueset tona punojne nga shtete ose qytete te ndryshme, ne orare te ndryshme dhe kjo jep mundesine edhe shqipetareve kudo ndodhen te bejne mesim ne orarin qe deshirojne sepse mesimi behet online!

Certifikata qe ne japim ne fund te programit tregon qe ke mbaruar me sukses nivelin e njohurive, por nese te duhet nje dokument per ambasade apo te japesh provimin e gjuhes ne bejme pregatitjen per provim dhe vetem sa shkon tek instituti qe te japesh provimin ne fund.

Normal qe ora e pare ne mesimin online prove eshte falase sepse njihesh me programin, me mesuesen dhe ajo teston njohurite e tua te komunikimit dhe sugjeron me cfare programi do ishte me mire te punoje.A eshte mesimi i regjistruar apo live?

Cfare thone per ne?

How real people said about Education WordPress Theme.

Na kontakto ne Viber, Whatsapp, Instagram, Facebook, Linkedin, etj. Ne menyre qe te rezervojme programin ose oren prove dhe te ndihmojme te instalosh aplikacionin qe te duhet per tu lidhur me mesuesen. Jemi ketu per te ndihmuar dhe per te dhuruar nje jete me te mire duke mesuar nje gjuhe te re!

Pagesa mund te behet nga ti ose nga dikush tjeter per ty ne Money Gram, RIA, Western Union, bank, PayPal etj.

Ne i kemi te dyja mundesite: mesimin live online per ata qe duan nje mesuese ose mesimi i regjistruar me video per ata qe duan te mesojne programin e plote kur deshirojne (te dyja kane perfshire plus 2 ore mesimi ne grup falas cdo fundjave).

Të mjafton vetëm një telefon me wifi në shtëpi, nëse nuk ke kompjuter nuk është problem sepse programi është shumë argëtues dhe i lehtë edhe nga telefoni.

Didn’t find the answer?

    Pershendetje