fbpx

Programe për individë

Abonnieren Sie Sapientify und lernen Sie die gewünschte Sprache bequem von zu Hause aus, Telefon oder Laptop yt.

Auf der Sapientify-Plattform finden wöchentlich Dutzende von Live-Englischkursen statt, Deutsch und Italienisch, ÜBER 3 Ebenen (A1, A2 – Initial, B1, B2 – Durchschnitt, C1 – fortschrittlich).

Wenden Sie sich einfach über WhatsApp an Sapientify, um sich anzumelden und Studiengruppen beizutreten.

3 Möglichkeiten, dem Kurs zu folgen

mesim live

Live-Unterricht

Mësim live në grupe të vogla me 4 studentë, 3 herë në javë. Mësim interaktiv dhe 1 orë / javë komunikim live me grupin.

video kurse

Video-Lektionen

Mësoni gjuhën që ju nevojitet kur të keni kohë dhe dëshirë, duke ndjekur shpjegimin e mësueseve në video të regjistruara.

mesim 1-1

Lernen 1-1

Mësim live vetëm me mësuesen, shërbim i personalizuar për studentin në oraret që i përshtaten.

Warum Sapientify wählen??

winner
Zertifizierte Ausrüstung
books
Kostenlose Unterrichtsmaterialien
chat

Kontinuierliche Sprachpraxis

Mëso nga rehatia e shtëpisë

Tashmë nuk ka më justifikime! Ju mund të mësoni një gjuhë të huaj nga rehatia e shtëpisë, duke ndjekur klasat live online me grupe të vogla ose mësim vetëm me mësuesen. Zgjidhni grupin që përshtatet me oraret tuaja, mësoni në mënyrë efektive me metoda dhe programe që ju ndihmojnë të kuptoni dhe mbani mend çfarë mësuat.

1
2

Mësimdhënie e standarteve ndërkombëtare

Në Sapientify, mësimi zhvillohet bazuar në modele dhe programe mësimdhënie ndërkombëtare, me librat më cilësorë për secilën gjuhë që ofrojmë në platformë, të vlerësuar dhe njohur botërisht për efektivitet dhe struktura mësimore të lehta për t’u kuptuar dhe mbajtur mend.

Bëhu pjesë e komunitetit tonë

Të mësosh online në Sapientify nuk do të thotë se po mëson vetëm! Në grupet tona prej 4-5 studentësh ju do të njiheni dhe do të keni mundësi të komunikoni live me studentë shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës. Komuniteti ynë në rritje është një nga vlerat tona më të çmuara.

3

Progresi juaj, unser Ziel

Mëso fjalë dhe shprehje të larmishme duke studiuar materiale që lidhen me botën e biznesit, teknologjinë, sportet, ushqimin, librat, argëtimin, librat, artin, kulturën, etj.

Rrit në mënyrë të dukshme fjalorin me ushtrimet, testet dhe kuicet tona. Do të mësosh mijëra fjali që praktikohen, duke i lidhur me kontekstin personal për një memorizim më të lehtë të tyre.

Sehen Sie, wie Selbstvertrauen und Aussprache auf natürliche Weise zunehmen, wenn sich das Gehirn vollständige Wörter oder Sätze aus dem kontinuierlichen Sprachtraining mit Lehrer und Schülern einprägt.

Häufig gestellte Fragen

Erhalten Sie die Antwort auf Ihre Fragen

Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
Viel Schmerz ist viel, verbesserte Überwachungsverfahren. Wie die Erde wächst, trauert oder trägt Immobilien, Kissen des Löwen.
24000
Unterrichtsstunden
60
Ausgebildete Lehrer
2240
Eingeschriebene Studierende
215
Implementierte Programme