Programe për individë

Regjistrohu në Sapientify dhe mëso gjuhën që të nevojitet nga rehatia e shtëpisë, nga telefoni apo laptopi yt.

Në platformën Sapientify zhvillohen dhjetëra grupe mësimi live në javë për gjuhët anglisht, gjermanisht dhe italisht, për 3 nivele (A1, A2 – fillestar, B1, B2 – mesatar, C1 – i avancuar).

Mjafton të kontaktoni Sapientify në Whatsapp që të regjistroheni dhe të bëheni pjesë e grupeve të studimit.

3 mënyra për të ndjekur kursin

mesim live

Mësime Live

Mësim live në grupe të vogla me 4 studentë, 3 herë në javë. Mësim interaktiv dhe 1 orë / javë komunikim live me grupin.

video kurse

Video Leksione

Mësoni gjuhën që ju nevojitet kur të keni kohë dhe dëshirë, duke ndjekur shpjegimin e mësueseve në video të regjistruara.

mesim 1-1

Mësim 1-1

Mësim live vetëm me mësuesen, shërbim i personalizuar për studentin në oraret që i përshtaten.

Pse të zgjidhni Sapientify?

winner
Pajisje me çertifikatë
books
Materiale mësimore falas
chat

Praktikim i vazhdueshëm i gjuhës

Mëso nga rehatia e shtëpisë

Tashmë nuk ka më justifikime! Ju mund të mësoni një gjuhë të huaj nga rehatia e shtëpisë, duke ndjekur klasat live online me grupe të vogla ose mësim vetëm me mësuesen. Zgjidhni grupin që përshtatet me oraret tuaja, mësoni në mënyrë efektive me metoda dhe programe që ju ndihmojnë të kuptoni dhe mbani mend çfarë mësuat.

1
2

Mësimdhënie e standarteve ndërkombëtare

Në Sapientify, mësimi zhvillohet bazuar në modele dhe programe mësimdhënie ndërkombëtare, me librat më cilësorë për secilën gjuhë që ofrojmë në platformë, të vlerësuar dhe njohur botërisht për efektivitet dhe struktura mësimore të lehta për t’u kuptuar dhe mbajtur mend.

Bëhu pjesë e komunitetit tonë

Të mësosh online në Sapientify nuk do të thotë se po mëson vetëm! Në grupet tona prej 4-5 studentësh ju do të njiheni dhe do të keni mundësi të komunikoni live me studentë shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në vende të ndryshme të botës. Komuniteti ynë në rritje është një nga vlerat tona më të çmuara.

3

Progresi juaj, synimi ynë

Mëso fjalë dhe shprehje të larmishme duke studiuar materiale që lidhen me botën e biznesit, teknologjinë, sportet, ushqimin, librat, argëtimin, librat, artin, kulturën, etj.

Rrit në mënyrë të dukshme fjalorin me ushtrimet, testet dhe kuicet tona. Do të mësosh mijëra fjali që praktikohen, duke i lidhur me kontekstin personal për një memorizim më të lehtë të tyre.

Shiko se si vetë-besimi dhe shqiptimi rriten natyrshëm ndërkohë që truri memorizon fjalë ose fraza te plota nga praktikimi i vazhdueshëm i gjuhës me mësuesen dhe studentët.

Pyetje të shpeshta

Merr përgjigjen e pyetjeve të tua

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
24000
Orë Mësimore
60
Mësues të trajnuar
2240
Studentë të regjistruar
215
Programe të realizuara