Back

Pse të Mësosh Gjermanisht Online?

  Keni vendosur të mësoni gjermanisht dhe po mundoheni të kuptoni der, die, apo das? Të mësosh një gjuhë të re është një sfidë, por në fund të fundit është tepër shpërblyese, duke hapur mundësi për të komunikuar me familjar,

Lexo më shumë »

Si ta Mësoni Gjermanishten

Gjuha gjermane është një ndër gjuhët më të përdorura në Europë dhe nuk është habi që shumë prej jush kanë dëshirën ta mësojnë oose janë në hapat e para për ta mësuar. Për këtë arsye ne ju vijmë në ndihmë

Lexo më shumë »

Pse Duhet ta Mësosh Gjermanishten

A është e vështirë të mësosh të flasësh gjermanisht? Ne fakt, jo, vështirësia e gjuhës gjermane është thjesht një mit. Mësimi i çdo gjuhe kërkon kohë dhe angazhim. Është e njëjta gjë edhe me gjuhën gjermane. Të kesh mjaftueshëm motivim

Lexo më shumë »

Përfitimet e LanguageCert International ESOL

Pavarësisht nëse jeni nxënës, mësues, punëdhënës ose Qendër Testimi, Provimet Ndërkombëtare të LanguageCert ESOL ju ofrojnë një sërë përfitimesh të prekshme. Për të mësuar më shumë ju lutemi klikoni në lidhjet e mëposhtme: NXËNËS Cilat janë përfitimet e LanguageCert International

Lexo më shumë »

Orë mësimore të drejtuara

Më poshtë është një listë e orëve të mësimit të udhëhequr të vlerësuar (GLH) për nivel CEFR. Termi ‘Orë mësimore të drejtuara’ përkufizohet si orët e mësimit të drejtuar nën drejtimin ose mbikëqyrjen e menjëhershme të një pedagogu, mbikëqyrësi, tutori

Lexo më shumë »

LanguageCert Nxënësit e Rinj ESOL

LanguageCert Young Learners ESOL është një grup i dy kualifikimeve të gjuhës angleze të krijuara posaçërisht për kandidatët më të rinj (7+ vjeç). Këto provime synojnë të motivojnë fëmijët për të përmirësuar aftësitë e tyre të gjuhës angleze dhe t’i

Lexo më shumë »
Pershendetje