Programe për biznese

Sapientify mendon për nevojat e biznesit tuaj! Stafi juaj mund të rrisë biznesin tuaj nëpërmjet komunikimit efektiv, duke folur gjuhën e bashkëpunëtorëve tuaj aktualë dhe të ardhshëm.

Për stafin tuaj, ne ofrojmë mësimdhënie për 3 gjuhë të huaja (anglisht, gjermanisht, italisht) në 3 nivele (A1, A2; B1, B2; C1) si dhe programin gjuhësor “Business” për secilën gjuhë.

3 mënyra për të ndjekur kursin

mesim live

Mësime Live

Stafi juaj mund të ndjekë kursin online në grupe të vogla, ku do të ndjekë mësimet, bëjë ushtrime dhe do të komunikojë live me mësuesen gjatë orës mësimore.

video kurse

Mësim 'blended'

Sapientify ofron mësim blended për stafin tuaj: Mësimi kryhet në zyrat e kompanisë tuaj si dhe online, duke ofruar lehtësi dhe efiçencë për punonjësit tuaj.

mesim 1-1

Mësim 1-1 për drejtues

Për drejtuesit e kompanisë suaj, ne zhvillojmë orë mësimore individuale me program të personalizuar ku mësuesja është 100% e dedikuar për progresin e drejtuesit.

Pse të zgjidhni Sapientify?

winner
Pajisje me çertifikatë
books
Materiale mësimore falas
chat

Praktikim i vazhdueshëm i gjuhës

Programe të personalizuara dhe “Business”

Sapientify arrin të ofrojë mësimdhënie interaktive me plane studimi të personalizuara posaçërisht për kompaninë apo organizatën tuaj. Gjithashtu, ofrojmë program mësimor “business” për punonjësit që duan të prezantohen në mënyrë profesionale tek klientët, për rezultate optimale në biznes.

3
2

Investim me kthim të lartë

Komunikimi jo efiçent sjell humbje në kohë dhe para, zvarritje të projekteve dhe keqkuptime të shpeshta në grupet e punës. Me mësimin e gjuhëve të huaja, stafi juaj do të komunikojë shpejt dhe do të sigurojë progres të projekteve nëpërmjet bashkëpunimit të suksesshëm me bashkëpunorë të huaj.

Asistencë e pandërprerë 24/7

Akses të profilit të biznesit me ndihmë 24/7 brenda dhe jashtë vendit. Përmbajtja e kursit mund të përshtatet sipas objektivave tuaja me ndihmën e ekspertëve tanë në çdo moment. Asistencë në të gjitha aspektet e zhvillimit të mësimit online ose në zyrat tuaja.

1

Suksesi juaj, synimi ynë

Operoni në mënyrë më efikase. Angazhoni të gjithë ekipin në biznesin tuaj, duke thyer barriera dhe duke u bërë një ekip ndërkombëtar

Përmirësoni eksperiencën e klientëve tuaj duke folur gjuhën e tyre. Flisni gjuhën e klientëve aktualë ose klientëve potencial, krijoni eksperienca unike dhe rrisni shitjet tuaja.

Rrisni qëndrueshmërine e punonjësve tuaj duke investuar tek ata. Investoni në aftësitë gjuhësore të stafit tuaj, duke sjellë rritje të profesionalizmit dhe suksesit ne punë.

Partnerë

Pyetje të shpeshta

Merr përgjigjen e pyetjeve te tua

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
24000
Orë Mësimore
60
Mësues të trajnuar
2240
Studentë të regjistruar
215
Programe të realizuara