Back
Ofertë!

Anglisht Elementary Mesimet e Regjistruara

20.00

Kategori:

SPEAK NOW

Speak Now është një ndër metodat e gjuhës angleze që është profilizuar me se shumti ne komunikim. Kjo metodë sillet në mënyrë të thjeshtëzuar për të gjithë ata që emigrojnë drejt Britanisë dhe duan të përftojnë njohuri të Anglishtes.Ky libër është organizuar në mënyrë që përpos komunikimit (të folurit) të ketë një përgjithësim të pikave si të degjuarit, shkruarit dhe lexuarit. Libri përfshin fjalë, situata dhe fraza të cilat ju njohin më nga afër me disa nga temat bazë të përditshmërisë në tokën britanike.Çdo aktivitet në Speak Now përmban elemente që lidhen më të folurit dhe ju aftëson shumë në të reaguarit saktë ndaj situatave konkrete.

Elementet e paketës Speak Now:

– Foto (me ilustrim të fjalëve të reja)
– Gramatikë
– Përmbledhje mësimore
– Lojra dhe ushtrime
– Flashcards
– Fjalë të reja

Përfitimet:

– Zhvillon vetëbesimin në të folur/ aftësinë e të folurit
– Praktika online i jep studentëve mundësi ekstra për të praktikuar pjesën e komunikimit, duke perfshirë të folurit dhe shqiptimin.
– Bashkangjitur ka video që forcojnë lidhjen me realitetin modern dhe motivojnë studentët për të mësuar.
– Testet përsëritëse ju lejojnë që të kontrolloni shpejt gabimet dhe progresin gjatë kohës së zhvillimit të kursit.

Tematikat e Speak Now 1

– Prezantimi i vetes & te tjereve
– Moti
– Sportet
– Familja
– Personaliteti
– Veshja
– Rutina
– Udhezime
– Te besh pazar
– Teknologjia
– Miqte e rinj
– Interesat
– Pazaret
– Ushqimi
– E shkuara

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Anglisht Elementary Mesimet e Regjistruara”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Pershendetje