fbpx

Pse ju duhen metoda praktike për të mësuar një gjuhë të huaj?

Sa herë keni menduar të mësoni një gjuhë të huaj por i keni thënë vetes “Nuk kam më moshë për të shkuar në një kurs”, “nuk do t’më duhet dhe aq shumë fundja, dy fjalë sa për t’u marr vesh i di”, “sa problem e kam të rri në një klasë, me disa persona në grup që as nuk i njoh”, “ndoshta nuk do arrij dot ta mësoj”, etj etj

Harrojini metodat e vjetra! Ishin shumë të mira në një kohë kur gramatika ishte fokusi kryesor dhe nuk kishte mundësi zgjedhjeje. Por me këtë jetë të ngarkuar që bëjmë është shumë e rëndësishme gjetja e një metode efektive dhe që kursen kohë.

Ju duhet vetëm një muaj praktikë, apo disa tema specifike përpara se të shkoni në një udhëtim turistik ose të takoni disa persona të huaj? Keni nevoje të rifreskoni njohuritë tuaja të mëparshme? Dëshironi të merrni mësime efektive pa qënë nevoja të shpenzoni kohë për të shkuar diku?

  • Të gjitha këto benefite mund t’ju ofrohen tashmë, pa kërkuar shuma marramendëse ose përpjekje nga ana juaj.

 

SAPIENTIFY ju ofron:

  • Praktikimin e Anglishtes së folur natyrshëm dhe me tema të jetës së përditshme
  • Mundësinë e zgjedhjes midis metodave të ndryshme
  • Kurse individuale ose në grup me çmime të përballueshme
  • Lehtësia e vendosjes së orareve, sipas disponibilitetit tuaj

Rehatia e të mësuarit kurdo dhe kudo që ndodheni

SHPËRNDAJE

SHPËRNDAJE

ARTIKUJ TË TJERË