Video leksione dhe libra

Regjistrohu në Sapientify dhe mëso gjuhën që të nevojitet nga rehatia e shtëpisë, nga telefoni apo laptopi yt.

Në platformën Sapientify zhvillohen dhjetëra grupe mësimi live në javë për gjuhët anglisht, gjermanisht dhe italisht, për 3 nivele (A1, A2 – fillestar, B1, B2 – mesatar, C1 – i avancuar).

Mjafton të kontaktoni Sapientify në Whatsapp që të regjistroheni dhe të bëheni pjesë e grupeve të studimit.

Gjermanisht

Program Gjermanisht A2.1

(0 review)
0
student
0
€60.00 €20.00
€60.00 €20.00

Gjermanisht B1.1 SCHRITTE NEU

(0 review)
22
students
0
€10.00
€10.00

Anglisht

INTERCHANGE 1A

(0 review)
4
students
0
€10.00
€10.00

Anglisht Elementary Gramatike

(0 review)
315
students
0
€40.00 €20.00
€40.00 €20.00

Italisht

Program Italisht A1

(0 review)
2
students
0
€60.00 €20.00
€60.00 €20.00