Rreth Sapientify

Sapientify është platforma e parë dhe më e madhe shqiptare për mësimin online të gjuhëve të huaja, 100% online. Deri tani, Sapientify ofron mësimdhënie online me metodat më efektive për gjuhët: anglisht, gjermanisht, italisht.

Sapientify filloi veprimtarinë në Tetor të vitit 2018 dhe që atëherë ka ndihmuar me mijëra studentë shqiptarë, kryesisht emigrantë që jetojnë në vende të ndryshme të Evropës, të përvetësojnë gjuhën e vendit ku jetojnë. Kjo i ka ndihmuar ata të krijojnë mundësi të reja për veten dhe familjet e tyre, duke rritur kështu cilësinë e jetesës.

Sapientify vazhdimisht punëson mësuese të gjuhëve të huaja të cilat duan të zhvillojnë karrierën e mësimdhënies nga rehatia e shtëpisë.

Zyrat tona ndodhen në Tiranë dhe ju mund të na kontaktoni për gjithçka në numrin e telefonit apo në emailin tonë:


Keni pyetje?

Telefon: +355 67 205 4202
Email: info@sapientify.com.al
Adresa: Papa Gjon Pali II Street