Video Kursi i Plote Gjermanisht A1

Informacione

Kursi:
Cmimi: € +3% Taksa
Emri Mbiemri:
Email:
Telefon:
Adresa:

Video Kursi i Plote Gjermanisht A1

Video kursi i gjuhes gjermane A1 mund te mesohet ne cdo orar dhe permban te gjithe gramatiken e ketij niveli. Menyra me lehte dhe e mire per te mesuar gjermanishten!

Nëse je student, profesionist, ose thjesht dëshiron të mësosh gjermanishten si gjuhë të huaj, ne kemi kurset e duhura për ty! Meso ne cdo kohe dhe nga kudo gjermanishten niveli A1

Per te pare kurrikulumin e plote te videokursit dhe disa materiale falas, ju lutem klikoni tek ky link: https://sapientify.com.al/courses/video-kursi-i-plote-gjermanisht-a1